Càpsules en Xarxa

Un espai per parlar de diferents temes actuals interessants:

 

Dilluns:  Fes-t'ho tu mateix i Pla vital

Dimarts: Temps de terra, Quins fogons i Gent de vi i cava

Dimecres: L'aigua clara i Cinc cèntims i propostes en Xarxa

Dijous: Doctor productes i Un per un

Divendres: El pou i Cinema a la Xarxa

 

Fes-t'ho tu mateix - La tendència de fes-t'ho tu mateix tant amb productes de la terra com per donar  una segona oportunitat a materials o estris ha calat amb força a Catalunya. Anem coneixent formes, maneres i persones que ens expliquen com ho fan i com podem fer-ho.

 

Pla vital - L'objectiu és facilitar tot un seguit d'eines que permetin aprendre a menjar, adoptar un estil de vida saludable, conèixer el cos i adaptar-se a les tendències de moda.

 

Temps de terra - La informació més destacada del mòn agrari.

 

Quins fogons - Recepta de cuina. La Marina i la Clara ens expliquen en un minut una recepta amb molta gràcia, imaginació. Receptes suculentes i senzilles d'elaborar però amb un resultat impactant.

 

Gent de vi i cava - Repàs al món de la viticultura, la situació de la vinya i presentació de nous productes.

 

L'aigua clara - Entrevista d'actualitat. Un protagonista cada dia que aporta la seva visió i anàlisi segons el centre d'interès del dia.

 

Cinc cèntims - Espai de divulgació econòmica. Per explicar les claus del funcionament del teixit empresarial català, les relacions laborals i les oportunitats de negoci.

 

Propostes en xarxa - Agenda d'activitats culturals d'arreu de Catalunya.

 

Doctor productes - El cuiner Jordi Jacas ens ensenya a cuinar un menú assequible i saludable en tots els sentits, tant pel que fa al temps que hi haurem d'esmerçar com a la despesa que suposa. Un menú pensat pels que treballen amb primer, segon plat i postres.

 

Un per un - Entrevista a un personatge anònim o conegut sobre la seva feina, tasca, objectius personals o col·lectius. Inclou un mini-test sobre qüestions generals amb preguntes tipus. En el comiat volem que el personatge descrigui o digui com vol que la gent el recordi.

 

El pou - Espai de contingut científic, divulgatiu, que posa en valor la recerca i el coneixement.

 

Cinema en xarxa - Històries del cinema. Des dels musicals, passant pels actors, directors,,,