Mataró Notícies

Qui som

El 27 de juliol de 2006 Mataró Ràdio iniciativa l’aventura de la nova emissora municipal, amb un programa pilot centrat en La Crida a la Festa de Les Santes, des de l’Ajuntament de Mataró.

Gairebé dos mesos després, concretament l’11 de setembre, començaven les emissions regulars de Mataró Ràdio, en els nous estudis de la primera planta del Centre Cívic Pla d’En Boet.

Aquestes són quatre paraules que fixen els inicis de la jove emissora de Mataró, que va néixer emmarcada en el projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual a Mataró, MATARÓ AUDIOVISUAL, encarregat d’aplegar totes les iniciatives municipals de l’àmbit de la comunicació audiovisual de la ciutat.

MATARÓ RÀDIO va néixer amb l’objectiu, sempre vigent, de ser l’emissora de la ciutat, un mitjà de comunicació a través del qual tothom pugui estar informat del que passa al nostre voltant, amb el qual les persones, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent un reflex de l’activitat i de la vida social de la ciutat.

MATARÓ RÀDIO la podeu escoltar al 89,3 FM, dins l’entorn del municipi de Mataró i també per internet.

Els principis de MATARÓ RÀDIO, detallats en el Reglament de funcionament intern de l’emissora, són:
- La participació i la proximitat
- Concebuda com a servei públic
- Gestió professional, amb una estructura simple que sigui possible mantenir
- Rigor informatiu
- La pluralitat i cohesió de la ciutat
- Incentiva la normalització de la llengua catalana
- Potència la informació i la vessant recreativa