Mataró Notícies

Presentació

Equip de Mataró Ràdio. Nadal 2015

El 25 de juliol de 2006 Mataró Ràdio iniciava l’aventura de la nova emissora municipal, amb un programa pilot centrat en La Crida a la Festa de Les Santes, des de l’Ajuntament de Mataró. Gairebé dos mesos després, concretament l’11 de setembre, començaven les emissions regulars de Mataró Ràdio, en els nous estudis de la primera planta del Centre Cívic Pla d’En Boet.

Aquestes són quatre paraules que fixen els inicis de la jove emissora de Mataró, que va néixer emmarcada en el projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual a Mataró, MATARÓ AUDIOVISUAL, encarregat d’aplegar totes les iniciatives municipals de l’àmbit de la comunicació audiovisual de la ciutat.

MATARÓ RÀDIO va néixer amb l’objectiu, sempre vigent, de ser l’emissora de la ciutat, un mitjà de comunicació a través del qual tothom pugui estar informat del que passa al nostre voltant, amb el qual les persones, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent un reflex de l’activitat i de la vida social de la ciutat.

Els principis generals de Mataró Ràdio són:

  • Ràdio municipal participativa i de proximitat.

  • Concebuda com un servei públic.

  • Gestió professional, amb una estructura simple que sigui possible mantenir.

  • Treballa amb rigor informatiu.

  • Promou la pluralitat i cohesiona la ciutat.

  • Incentiva la normalització de la llengua catalana.

  • Potencia la informació i la vessant recreativa.

MATARÓ RÀDIO la podeu escoltar en directe al 89,3 FM, dins l’entorn del municipi de Mataró, també per internet i també escoltar l'emissió en directe a través del teu smartphone Iphone o Androide, tan sols has de descarregar des del teu dispositiu l'App a través de BABANJO, o del canal 24 de la TDT al Maresme. Així mateix, podeu escoltar els programes en diferit a través de Ràdio a la carta.

 

Documentació relacionada amb Mataró Ràdio

Per visualitzar correctament elements “Pdf”, cal disposar del programa Adobe Acrobat Reader.