Mataró Notícies

Tecnocampus impartirà un postgrau per aprendre a gestionar cooperatives

Tecnocampus impartirà un postgrau per aprendre a gestionar cooperatives

Sergi Ruiz

El TecnoCampus impulsa aquest any la primera edició del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, que s'impartirà del 14 de març a finals del novembre del 2017. Es tracta d’un postgrau organitzat per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra,  la Càtedra d’Economia Social i Aracoop. La voluntat del Postgrau és formar gestors econòmics en l’àmbit social. La perspectiva de l’economia social posa les persones com a eix principal i això afecta la manera com es gestiona una empresa.

El preu de la matrícula del Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social és gratuït, ja que el postgrau ha estat subvencionat per la Direcció General d’Economia, el Tercer sector, les Cooperatives i l’Autoempresa de la Generalitat de Catalunya. Tal com explica Eloi Serrano, director de la Càtedra d’Economia Social, professor de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus, s’ha atorgat aquesta subvenció tenint en compte que el Tecnocampus és l’únic centre d’Espanya que té al pla d’estudis una assignatura obligatòria d’economia social i per tant, per la voluntat de transformar el coneixement de l’economia i l’administració d’empreses. Una manera de fomentar l’economia social i cooperativa i omplir el buit que hi havia en aquest àmbit.

El període de matriculació és del 27 de febrer al 3 de març. Les places són limitades, a un màxim de vint persones, i les classes es duran a terme al TecnoCampus dimarts i dijous de les 18h a les 20:30h, i dimecres de les 18h a les 19:30h. El curs s'adreça a graduats i professionals de la branca de ciències jurídiques i socials que vulguin especialitzar-se o complementar la seva formació en l’entorn de les cooperatives o les empreses d’economia social.