Mataró Notícies

Quinze anys de presó pel marit de Piedad Moya

Quinze anys de presó pel marit de Piedad Moya

MataróNotícies.cat

Condemna a 15 anys de presó pel marit de Piedad Moya, la pena màxima per homicidi. En canvi, la jutgessa de l’Audiència de Barcelona ha absolt Mohamed Taheri del delicte contra la integritat moral pel que també va ser jutjat el passat mes de març. Així ho detalla la sentència judicial que s’ha emès aquest mateix matí. La sentència arriba pràcticament un mes després del veredicte de culpabilitat que va dictaminar el jurat popular del cas.

El document emès per la jutge també priva a Mohamed Taheri de la potestat de la seva filla menor d’edat. De la mateixa manera, la sentència prohibeix a Taheri acostar-se o viure a la ciutat de Mataró i acostar-se a una distància inferior de mil metres a les seves filles, a la mare i els germans de Piedad Moya. També se li han imposat indemnitzacions de 90mil euros per a cadascuna de les seves filles, 30mil per a la mare de Piedad Moya i 6mil euros per a cadascun dels germans de la víctima, en concepte de danys morals. A més, de la condemna de presó i les indemnitzacions, Taheri haurà de fer front a la meitat de les costes judicials.

A finals del passat mes de març es va celebrar el judici per la desaparició de Piedad Moya, una mataronina que va desaparèixer fa poc més de tres anys sense deixar cap tipus de rastre. Un procés en el que l’acusació particular i la fiscalia van demostrar la culpabilitat de Mohamed TAheri, amb les proves aportades pels investigadors policials i els pèrits interrogats en el cas. Tot i que a dia d’avui no s’ha pogut trobar el cos de la víctima, el jurat popular i el jutge consideren provada la culpabilitat del marit de Moya. En el mateix moment del veredicte del jurat, l’home ja va entrar a presó.