Mataró Notícies

L'exmarit de Piedad Moya declara durant la segona sessió del judici per la seva desaparició

L'exmarit de Piedad Moya declara durant la segona sessió del judici per la seva desaparició

Cristina Salad

Continua, a l’Audiència de Barcelona, el judici per la desaparició de Piedad Moya. Aquest matí s’ha celebrat la segona sessió del procés en el que es jutja l’exmarit de la dona desapareguda com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i un altre per la desaparició del cos de la víctima. En l’inici d’aquesta segona sessió ha declarat l’acusat que només ha contestat a les preguntes formulades pel seu advocat. A les dotze del migdia estava prevista la declaració de la germana de Piedad Moya i a partir d’aquí s’espera que ho facin la resta de testimonis tant de l’acusació com de la defensa.

En relació a aquest cas, explicar que dissabte a la tarda es va fer una concentració en record de Piedad Moya. Organitzat per la família de la dona desapareguda des de fa tres anys, es van concentrar a les sis de la tarda a les portes de l’Ajuntament. La concentració estava presidida per una pancarta on es podia llegir “Todos somos Piedad, seguimos buscando”. En el transcurs de la concentració el portaveu de la família, Toni Solanas, va explicar que continuen reclamant que no s’aturi la recerca de Piedad Moya. En aquest sentit, la família continua pressionant perquè s’obri un pou que es troba a la finca de Dosrius. Toni Solanas, portaveu de la família, recorda que tenen el permís per obrir-lo i que assumiran les despeses de fer-ho.

La concentració en record de Piedad Moya va coincidir amb la que fan el dia 25 de cada mes, les integrants de Teixit de Dones per recordar i mantenir en la memòria col·lectiva a les víctimes de la violència de gènere.