Mataró Notícies

Il·lustració digital i llengua àrab, novetats en els més de 70 cursos que ofereix Tres Roques

Il·lustració digital i llengua àrab, novetats en els més de 70 cursos que ofereix Tres Roques

Anna Gual

El Centre de Formació Permanent Tres Roques programa més de 70 cursos per aquest últim trimestre. Tres mesos durant els que esperen un total de 500 alumnes, xifra mitjana amb la que solen comptar cada trimestre. La programació es divideix com sempre en quatre grans blocs: millora de les competències personals, formació professional, suport familiar i ampliació cultural. Com a novetats hi destaquen un curs d’àrab, iniciació a la il·lustració digital o creació d’una web amb wordpress. En total són una trentena de noves propostes repartides dins els 4 grans blocs que conformen la programació. Dani Corpas, coordinador del centre de Formació Permanent Tres Roques explica alguna de les novetats per aquest últim trimestre del curs 2016-17.

La programació combina cursos ja habituals, mantenint sobretot els que han tingut més èxit, amb novetats. Entre els cursos amb més demanda hi destaquen sobretot els de fotografia, informàtica i cuina, fixes ja des de fa temps al programa de Tres Roques. També destaca el de creació i gestió d’una botiga online.

Les inscripcions es podran fer fins el dia 12 de març i els cursos arrencaran la setmana del 3 d’abril. La programació es pot consultar al web mataro.cat/tresroques i també al seu facebook.