Mataró Notícies

Galetes i tovalloles de platja per celebrar Les Santes

Galetes i tovalloles de platja per celebrar Les Santes

Clara Sanchez

La fotògrafa Marga Cruz i la rebostera Laura Martín, propietària de la pastisseria Sweet Dreams, han creat diversos productes de Les Santes: tovalloles, samarretes i unes galetes, amb imatges de la Festa Major, sobretot destinades als més petits de la casa. Laura Martín ha explicat al programa Viu la Vida dia a dia de Mataró Ràdio que en tots aquests productes, s’hi poden trobar els gegants i els diferents integrants de les diverses comparses.

Les “galetes santeres”, amb diferents motius de la Festa Major, tenen com a base la tradicional galeta de mantega decorada amb les imatges que ha creat Marga Cruz especialment per aquesta ocasió. Es tracta d'unes il·lustracions, les de la reconeguda fotògrafa, que també serveixen per decorar productes tan estiuencs com tovalloles o samarretes. Marga Cruz ha explicat que la iniciativa va sorgir arran de la celebració del primer aniversari de la pastissera Sweet Dreams.

Marga Cruz i la pastisseria Sweet Dreams també han col·laborat amb la pastisseria Koccos per crear un pastís de Les Santes. Es tracta d’un pastís de llimona i taronja, fresc i lleuger per celebrar el dia de les Santes, Juliana i Semproniana, que a més són les protagonistes del carrer d’en Pujol, on hi ha ubicada Sweet Dreams.