Mataró Notícies

Gairebé 70 alumnes de 8 centres mataronins participen a la desena edició dels projectes Singulars

Gairebé 70 alumnes de 8 centres mataronins participen a la desena edició dels projectes Singulars

Sergi Ruiz

Projectes Singulars ha celebrat enguany la desena edició. Gairebé una setantena d’alumnes de 4t d’ESO de vuit centres de Mataró i una vuitantena d’empresa i entitats de la ciutat han participat aquest 2017 en aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat. Durant una dècada, Projectes Singulars s’ha marcat l’objectiu d’ajudar als joves a decidir el seu futur educatiu i laboral. El regidor d’educació i treball de Mataró, Miquel Àngel Vadell, remarca que la importància de Projectes Singulars radica en què els joves puguin adquirir diversos valors i hàbits que pot oferir l’estada a l’empresa.

Durant el curs, els alumnes que han participat als Projectes Singulars han realitzat dues estades formatives en 77 empreses i entitats de la Mataró. La possibilitat de combinar estudis i feina ha permès als estudiants recuperar la motivació per l’estudi i no abandonar les aules un cop acabada l’educació secundària.

En la desena edició de Projectes Singulars han participat 69 alumnes d’últim curs d’ESO dels instituts Miquel Biada, Josep Puig i Cadafalch, Alexandre Satorras, Thos i Codina, Damià Campeny, Laia l’Arquera, GEM i l’Escola Pia Santa Anna. Tots els alumnes van rebre un diploma per la seva participació en el projecte.