Mataró Notícies

Els usuaris, resignats amb els serveis mínims del transport públic

Els usuaris, resignats amb els serveis mínims del transport públic

Eli Solsona

Tranquil•litat i menys moviment de l’habitual a primera hora del matí a l’estació de Mataró. Entre dos quarts de 7 i dos quarts de 10 han funcionat els serveis mínims previstos i han circulat un 33% dels trens. Els usuaris que arribaven a Mataró explicaven que els combois havien sortit a l’hora, però més buits que en dies normals.

L’últim tren cap a Barcelona ha sortit a tres quarts de 9 del matí i, l’últim que ha arribat a Mataró, ho ha fet a un quart de 10. A partir d’aquell moment, s’ha interromput el servei fins a les 5 de la tarda. Serà a aquella hora quan tornaran a funcionar els serveis mínims fins les 9 de la nit. Aquesta interrupció ha obligat a alguns usuaris a modificar la seva rutina. A d’altres, en canvi, els ha agafat per sorpresa.

Els taxistes que esperaven a la parada del carrer Churruca també funcionaven amb serveis mínims. Alguns s’han beneficiat de l’aturada total del servei de Rodalies, però d’altres explicaven que tenien menys clients que altres dies.

D’altra banda, una setantena de persones han bloquejat, aquest matí, la sortida dels autobusos de Mataró Bus. Representants de la CGT i de Comissions Obreres ha acordat amb els responsables de l’empresa municipal que Mataró Bus s’acolliria als serveis mínims, tot i que la intenció inicial era realitzar el servei amb normalitat. També s’ha produït la crema de palets davant la porta de les cotxeres però, finalment, a les set, ha pogut sortir el primer autobús. D’aquesta manera, la flota de Mataró Bus queda reduïda, avui, a vuit vehicles; dos a les línies 1 i 2, i un autobús a la 3, 5, 6 i 8. Les línies 4 i 7 estan fora de servei.
 

Etiquetes: