Mataró Notícies

El pou on la família de Piedad Moya sospita que pot trobar-se el cos s'obrirà demà

El pou on la família de Piedad Moya sospita que pot trobar-se el cos s'obrirà demà

MataróNotícies.cat

Demà a les 10h del matí es farà l’obertura del pou de la finca de Dosrius on la família de Piedad Moya creu que es podria trobar el cadàver de la dona desapareguda des de fa més de tres anys. Segons l’acte judicial, la magistrada del tribunal de Violència sobre la Dona número 1 de Mataró ha autoritzat a la família a poder perforar el sòl. Els familiars d’aquesta mataronina sempre han sospitat que podria ser sota la llosa de formigó que cobreix aquest pou, en el que pràcticament no hi ha aigua. L’operació la farà una empresa especialitzada i estarà assistida pels Mossos d’Esquadra.

De fet, ja durant la instrucció del cas, el jutjat va acordar la inspecció amb georradar de la finca propietat del matrimoni format per Piedad Moya i Mohamed Taheri, però finalment no es va dur a terme perquè el pèrit que ho havia de fer va manifestar que les condicions del terreny no eren aptes per la prova. Ara, i davant l’interès de la família i de l’administració per trobar el cadàver de Moya es farà aquesta inspecció.

L’exmarit de Piedad Moya compleix, des de finals del mes de març, una pena de 15 anys de presó per l’homicidi d’aquesta mataronina. Pena que va imposar el jutge després del veredicte de condemna del jurat popular amb el que se’l va jutjar.

Etiquetes: