Mataró Notícies

El mercat del Pla d'en Boet amplia la seva oferta

El mercat del Pla d'en Boet amplia la seva oferta

Marc Rodriguez Sedano

El mercat de marxants de Pla d’en Boet ha ampliat la seva oferta i, des d’aquest cap de setmana, compta amb noves parades dedicades a l’alimentació. Són un total de nou, on s’hi podrà trobar des de fruita i verdura, fins a pollastres a l’ast, una xurreria o una parada de pesca salada. Una aposta feta des de la regidoria de promoció econòmica, en consens amb els representants dels mercats de Mataró, que vol aconseguir més projecció i que el mercat de Pla d’en Boet estigui actiu el màxim d’hores possibles.

La proposta neix de la taula de marxants que es va impulsar el 2016, amb la intenció que l’Ajuntament i les associacions de marxants trobessin solucions a les peticions del representants dels mercats. Junts han escrit les bases del nou sector d’alimentació del Pla d’en Boet i Guillén espera que l’aposta sigui un bon reclam per tornar a impulsar el mercat i que millori el flux de visitants.

Les nou parades del mercat de marxants de Pla d’en Boet es van inaugurar aquest cap de setmana. Estan situades al carrer de Pablo Iglesias i es dividiran de la següent manera: 4 parades de fruita i verdura;  una parada de pesca salada; una de fruits secs, llaminadures i espècies; una xurreria, una parada d’embotits i formatges; i una altra de pollastres a l’ast.