Mataró Notícies

El Joventut Handbol Mataró femení és de Plata

El Joventut Handbol Mataró femení és de Plata

Francesc Andrés

L'últim dels partits del CJH Mataró a la fase d'ascens s'havia convertit, abans de començar, en una final. Final perquè els resultats dels altres encontres van provocar que qui guanyés, fos Mataró o fos Ribera Alcúdia, pujaria.  Però aquesta premissa només la va aplicar un sol equip, el mataroní. El conjunt valencià va marxar a vestidors havent fet tan sols tres gols, pels 13 del Mataró. Si bé és cert que al principi va costar, i es va arribar al primer terç de partit amb un just 2 a 1 a l'electrònic, el Mataró va saber reaccionar sense resposta rival. Fet que va sorprendre a les pròpies jugadores.

A la represa no van baixar els braços i les diferències van seguir creixent. Tot plegat per tenir un final de temporada plàcid i on les groc i negre van poder gaudir a pista els darrers minuts sense la pressió que les ha acompanyat tota la temporada.

El Teresa Maria Roca es va omplir com poques vegades ha fet. Aquest cop per donar suport a l'handbol femení, que demana pas entre els equips grans de la capital maresmenca.