Mataró Notícies

Benestar Social farà tallers als usuaris del Centre de Suport Alimentari l'Entorn

Benestar Social farà tallers als usuaris del Centre de Suport Alimentari l'Entorn

Cristina Salad

El Centre de Suport Alimentari l’Entorn començarà, a partir del mes de gener, a fer tallers destinats als usuaris d’aquest centre. L’objectiu és dotar a les famílies i persones usuàries d’eines per mantenir una dieta adequada, aprendre a comprar i ser eficients amb els recursos que tenen al seu abast. Ho ha explicat la regidora de Benestar Social, Isabel Martínez, a l’espai Regidors dels informatius de Mataró Ràdio. Una entrevista en la que també ha destacat que la feina no acaba amb l’entrega dels aliments que es dóna a les famílies, sinó que ha d’anar més enllà. Per això la celebració d’aquests tallers.

Fa pocs dies (el 15 de desembre) es va obrir aquest nou centre de repartiment d’aliments solidaris. Un espai gestionat conjuntament per la Creu Roja i Càritas Interparroquial creat per millorar el servei que es dóna a les famílies més vulnerables o en risc d’exclusió social. Amb aquest únic espai, la distribució d’aliments es dignifica i s’optimitzen els recursos per arribar a tots de forma més efectiva. Els tallers que s’han d’engegar a partir del mes de gener serviran per empoderar a les famílies usuàries del centre, lluitar contra l’exclusió social i ajudar-los a sortir del cercle en el que estan immersos.

L’Entorn està ubicat al carrer Méndez Núñez en un local llogat per l’Ajuntament. La gestió de l’equipament la fan, conjuntament, Càritas i Creu Roja, gràcies també a la feina de fins a 90 voluntaris que atenen als usuaris d’aquest centre.