Mataró Notícies

Ajuntament i Col·legi d'Advocats sumen esforços per acostar la justícia als ciutadans

Ajuntament i Col·legi d'Advocats sumen esforços per acostar la justícia als ciutadans

Sergi Ruiz

L’Ajuntament de Mataró i el Col·legi d’Advocats de Mataró han signat aquest matí un conveni de col·laboració per establir actuacions conjuntes per acostar la justícia a la ciutadania. En aquest sentit tant l’alcalde de Mataró, David Bote, i el degà del Col·legi d’Advocats, Julio Naveira, han remarcat que volen treballar junts per tal que els mataronins coneguin la justícia, sàpiguen quins són els seus drets en matèria judicial i coneguin els serveis que ofereix el Col·legi. En aquest sentit, es realitzaran actuacions conjuntes entre les dues institucions per tal de millorar els tràmits en que els col·legiats representin a tercers. A més, també es faran accions per tal d’assessora la ciutadania en matèria legal.

Un altre dels objectius de la signatura del conveni és reforçar la idea de Mataró com a capital judicial del Maresme i convertir-la en una ciutat capdavantera en matèria de justícia.

El primer acte que realtizaran conjuntament Ajuntament i Col·legi d’Advocats serà la sessió informativa sobre els aspectes jurídics relacionats amb les clàusules sòl que es farà el proper dia 15 al Col·legi d’Advocats.