Mataró Notícies

Acaba el judici per la desaparició de Piedad Moya, a l'espera del veredicte del jurat popular

Acaba el judici per la desaparició de Piedad Moya, a l'espera del veredicte del jurat popular

Cristina Salad

Aquest divendres està previst que finalitzi el judici per la desaparició de Piedad Moya. Durant la jornada els advocats de totes les parts emetran les conclusions i els seus al·legats finals. Un procés que s’ha seguit contra l’exmarit de la dona desapareguda, a qui es jutja com a autor de la mort i desaparició del cadàver de Piedad Moya.

Al llarg de tota la setmana, han declarat a l’Audiència de Barcelona familiars de la víctima, testimonis i els investigadors del cas. Amb uns i altres, tant la fiscalia com l’advocada de la família han intentat demostrar la culpabilitat de Mohamed T., exmarit de Piedad Moya. El primer a declarar dilluns va ser l’acusat, Mohamed T., que va negar haver matat la seva exdona. La defensa ha sostingut en tot moment que “no mataria a la mare de les seves filles”. Els diversos testimonis i la família de la víctima, en canvi, han declarat en altres termes assegurant que havien vist marques al cos de Piedad Moya indicatives de violència, tot i que aquest punt no s’ha pogut comprovar. També les filles van afirmar durant la seva declaració haver presenciat una agressió de l’acusat a la víctima. Tant la fiscalia com l’advocada de la família demanen 15 anys de presó per un delicte d’homicidi.

Aquest divendres doncs, es faran les conclusions finals i dilluns el jurat popular decidirà un veredicte de culpabilitat o innocència.