Mataró Notícies

L'empresa mataronina "Moments de fusta" aposta per la integració laboral de joves i majors de 45 anys

L'empresa mataronina "Moments de fusta" aposta per la integració laboral de joves i majors de 45 anys

Clara Sanchez

L’empresa mataronina “Moments de Fusta” aposta per l’emprenedoria social a partir de dues vessants. D’una banda perquè treballen amb fusta reciclada, reaprofitada i certificada i de l’altra perquè fomenten la contractació de treballadors de col·lectius amb menys possibilitats d’inserció. D’entrada van començar contractant a joves que estudiaven cicles formatius relacionats amb el treball de la fusta i ara també aposten per majors de 45 anys que estan cobrant l’atur de llarga durada. El projecte “Moments de fusta” va participar a la darrera edició de la llançadora del Cafè de Mar.

“Moments de fusta” treballa especialment per a hotels de Barcelona. I és que segons assegura volen mobles fets a mida de s’adeqüin a les particularitats dels seus espais. Segons ha detallat Joan Riera el fet de ser de fora de Barcelona, en aquest cas de Mataró, per a moltes empreses de la capital catalana és un valor afegit. Que segueixin comptant amb l’empresa mataronina és qüestió de confiança.

L’empresa mataronina “Moments de fusta” està instal·lada físicament a Can Fugarolas. A banda de fer encàrrecs per a hotels també treballen amb comandes a mida per a particulars.