Mataró Notícies

L'Ajuntament retira l'anunci d'un patrocinador de Les Santes per "sexista"

L'Ajuntament retira l'anunci d'un patrocinador de Les Santes per "sexista"

Marta Gómez Castellà

Un anunci de la clínica de cirurgia estètica Dorsia ha estat retirat per l'Ajuntament de Mataró tot i ser patrocinador de Les Santes. Ha estat el propi Ajuntament qui s'ha adonat de la publicitat, considerada "sexista", que penjava des de finals de la setmana passada en format de banderoles pels carrers de la ciutat, segons ha explicat la regidora d'Igualtat i Joventut, Marisa Merchan.

Qui va condemnar els fets i va exigir la retirada de la publicitat va ser precisament la regidora d'Igualitat i Joventut, Marisa Merchan, a través del seu compte de Twitter. Titllava l'anunci de masclista i indigna i el lamentava, tenint en compte la feina de la ciutat de Mataró en treballar per "una ciutat igualitària i unes Santes lliures de sexisme".

Des de l'Ajuntament ho consideren un lapsus i demanen que quedi com a una anècdota. Des de Cultura Mataró, que van ser els qui en primera instància van donar el vist-i-plau a l'anunci, se'n fan responsables i ja han procedit a la retirada i substitució de les prop d'una trentena de banderoles, tal i com ha explicat el regidor de Cultura de Mataró, Joaquim Fernández.

Dorsia ha confirmat a diferents mitjans de comunicació locals que han acceptat la substitució de les banderoles i que la promoció que s'incorporarà ara serà el d'un tractament capil·lar per a homes.