Mataró Notícies

Fundació Iluro i Bankia ajudaran a entitats socials

Fundació Iluro i Bankia ajudaran a entitats socials

Sergi Ruiz

La Fundació Iluro i Bankia signen a un acord de col·laboració amb finalitats d’ajuda social. Amb aquest pacte es posarà en marxa la convocatòria “Acció social 2017”, que l’entitat bancària recolzarà amb 30.000 euros. El programa ajudarà a entitats sense ànim de lucre del Maresme a posar en marxa iniciatives en l’àmbit de l’acció social, la formació i el desenvolupament social. Les ajudes s’atorgaran durant el primer semestre del 2017 i se centraran en projectes encaminats als sectors de població vulnerables i en risc d’exclusió social. Marta Ibars, directora de la Fundació Iluro.

De l’acord de col·laboració entre la Fundació Iluro i Bankia també en surt beneficiat el projecte “Iluro Social 2016”. En aquest cas, el suport econòmic és de 5.000 euros. “Iluro Social 2016” és una iniciativa centrada en la contractació de persones amb discapacitats. L’ajuda es destinarà a la difusió del projecte i a la formació de personal.

Un acord que la Fundació Iluro valora positivament ja que els permet seguir posant en marxa projectes socials. Les bases de la convocatòria “Acció social 2017” es presentaran el proper mes de gener.