Mataró Notícies

Vadell: "Estem sorpresos i satisfets amb la notícia de SSTT de no tancar cap línia de P-3"

Vadell: "Estem sorpresos i satisfets amb la notícia de SSTT de no tancar cap línia de P-3"

Anna Gual

Sorprès i satisfet, així s’ha mostrat el regidor d’educació Miquel Àngel Vadell, pel comunicat emès ahir des de Serveis Territorials, en relació a l’oferta de P3 a la ciutat de cara al proper curs. Serveis Territorials havia plantejat inicialment el tancament  d’una classe al Tomàs i Viñas i l’intercanvi d’una línia entre l’Antonio Machado i l’Angeleta Ferrer, proposta a la que el govern municipal, juntament amb la resta de partits amb representació al consistori i la comunitat educativa s’hi havien oposat frontalment. Quan semblava que les negociacions entre una part i l’altre estaven encallades, ahir a la tarda, la situació donava un gir quan Serveis Territorials feia públic que obriria la ‘demandada’ segona línia de l’Angeleta Ferrer i que finalment mantindria l’oferta inicial amb la que s’obria la preinscripció. Una notícia, que a falta de que els sigui comunicada de forma directe, celebren des de l’Ajuntament.

De fet, aquesta tarda, a partir d’1 quart de 6, el mateix Miquel Àngel Vadell, juntament amb l’alcalde de la ciutat David Bote, es reuniran amb Lluís Baulenas, Director general de Centres Públics. Una reunió que en principi hauria de servir perquè el consistori mataroní pugui conèixer de primera mà aquesta decisió del Departament d’ensenyament.

En aquest mateix comunicat, Serveis Territorials manifestava també la seva predisposició a dialogar amb el govern municipal en el marc de la Taula mixta de planificació, en relació a l’oferta educativa de Mataró i  amb els criteris acordats amb les entitats municipalistes.