Mataró Notícies

Nou acord de govern al Consell Comarcal del Maresme entre PDeCAT i PSC

Nou acord de govern al Consell Comarcal del Maresme entre PDeCAT i PSC

Anna Gual

PDeCAT i PSC formalitzen el nou pacte de govern del Consell Comarcal pels propers dos anys. Un pacte que han formalitzat aquest matí el President del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, el vicepresident Joan Vinzo, Carles Bosch en representació del PDeCAT del Maresme i Xesco Gomar en representació dels socialistes de la comarca. La comarca del Maresme és la 4ta comarca de Catalunya pel que fa a nombre d’habitants, mentre que és la penúltima a nivell d’inversió. Un greuge que des del govern del Consell volen mirar de pal·liar, aconseguint inversions que es consideren urgents en matèria de sanitat, mobilitat i medi ambient.  En aquest sentit s’ha volgut re formular el Pla d’Acció Comarcal i s’han establert unes línies estratègiques de treball.

Per la seva banda els representats dels dos partits es mostren satisfets per aquest acord i tots dos valoren la facilitat d’entesa que hi ha hagut entre les dues formacions. Un pacte, que se centrarà exclusivament en afers comarcals, sense veure’s condicionat per la relació que pugui haver entre PSC i PDeCAT a nivell local en els diferents municipis.

Des del passat mes d’octubre PDeCAT i socialistes ja governaven junts, en minoria, després de l’expulsió d’Esquerra Republicana del govern.