Mataró Notícies

Miquel Rey: " No hem creat cap plaça a AMSA i Uix era el millor candidat per cobrir la vacant"

Miquel Rey: " No hem creat cap plaça a AMSA i Uix era el millor candidat per cobrir la vacant"

Eli Solsona

El vicepresident d’Aigües de Mataró, el regidor Miquel Rey, explica que la reorganització de la cúpula directiva d'Aigües de Mataró s’ha fet a petició del gerent, i per millorar la gestió i eficiència interna. També replica al PSC que el sou assignat no és de 80.000 euros, sino d’un màxim de 75.000 euros, i que en qualsevol cas aquesta dotació ja estava prevista perquè la plaça ja existia.

Miquel Rey també nega categòricament que la militància política d’Antoni Uix hagi estat el motiu de pes pel qual s’ha decidit fitxar-lo com a nou director d’administració i finances d’Aigües de Mataró, tal i com denuncien PSC i CUP. Rey reivindica la professionalitat d’Uix i sentencia que el seu currículum era el millor dels que optaven a ocupar aquesta vacant.

Antoni Uix té 58 anys i és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i Censor Jurat de Comptes. Vinculat a l’Escola Pia de Mataró, durant 14 anys n’ha estat el seu Director Financer i Administrador i durant 8 anys ha sigut el gerent de la Universitat de Vic. Els darrers 5 anys ha estat gerent de la Fundació Tecnocampus Mataró Maresme i una part activa i important en el desenvolupament del parc tecnològic.