Mataró Notícies

L'exministra socialista Cristina Narbona reivindica les noves polítiques de Pedro Sánchez

L'exministra socialista Cristina Narbona reivindica les noves polítiques de Pedro Sánchez

Marc Rodriguez Sedano

La Plataforma en suport a Pedro Sànchez per a les primàries del PSOE aposta per la coherència i per una estructura que s’acosti més als valors inicials del partit i a la ciutadania. Ho ha explicat la plataforma en favor de Sànchez a Mataró, en un acte presidit per l’ exministra de Medi Ambient, Cristina Narbona. La socialista afirma que la candidatura de Sànchez és la única que té en compte la nova política i ofereix propostes i solucions reals. També ha parlat de Mataró com una de les ciutats importants de Catalunya, on cal gestionar bé la confiança de la gent i prendre mesures que millorin la qualitat de vida dels ciutadans.

A l’acte també hi ha assistit la diputada del Parlament, Alicia Romero, que ha destacat que la candidatura de Sànchez vol partir de zero i haurà de tenir en compte a tota la militància i als ciutadans. Perquè, segons diu, l’objectiu és recuperar els valors més purs del partit.  Romero també ha detallat que cal una nova estructura de partit i, a més, tenir en compte els partits polítics de la nova esquerra.

Serà la última setmana de campanya de les tres candidatures que es presenten a les primàries del Partit Socialista. Pedro Sànchez, Susana Díaz i Patxi López competeixen per liderar el partit i imposar-se a les eleccions del proper diumenge 21 de maig.