Mataró Notícies

Juan Carlos Jerez, nou Primer Secretari del PSC Mataró

Juan Carlos Jerez, nou Primer Secretari del PSC Mataró

Elisabet Solsona

Juan Carlos Jerez ha estat escollit aquest cap de setmana com a nou primer secretari del PSC de Mataró. Jerez, que fins ara era el secretari d’organització del partit, agafa el relleu a Xesco Gomar al capdavant de l’agrupació local dels socialistes i en serà el màxim responsable durant els propers 3 anys. Al 2011, Juan Carlos Jerez va formar part de la llista que encapçalava David Bote i actualment és el regidor de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Mataró. Després de ser escollit com a nou primer secretari dels socialistes mataronins, ha volgut posar en valor que la proposta d’executiva proposada durant el 5è Congrés del PSC Mataró ha suscitat una pràctica unanimitat.

A la nova executiva del PSC Mataró també hi ha l’actual regidora de Via Pública, Núria Moreno. Durant la cloenda del 5è Congrés, celebrat al Centre Cívic del Pla d’en Boet aquest passat divendres i dissabte, l’alcalde, David Bote, ha valorat com a “molt positiu” el fet que la nova executiva estigui integrada per “un grup nou de persones” i també que s’hagin pogut debatre durant dos dies les línies d’actuació del partit.

Nascut a Nuremberg (Alemanya) al 1962, Juan Carlos Jerez és llicenciat en Criminologia per la Universitat de Girona, en Dret per la UOC i en Ciències Polítiques també per la UOC, i graduat en Prevenció i Seguretat Integral per la UAB. És funcionari de carrera. Ha estat tècnic de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès entre 2008 i 2011, i és sergent en excedència de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Badalona, on ha prestat serveis entre 1987 i 2008.