Mataró Notícies

Juan Carlos Jerez es marca l'objectiu de recuperar els votants i la posició que ha perdut el PSC Mataró

Juan Carlos Jerez es marca l'objectiu de recuperar els votants i la posició que ha perdut el PSC Mataró

Cristina Salad

Recuperar la confiança dels militants i votants del PSC i que el partit recuperi la posició que havia tingut en el passat. Aquests són els principals objectius del nou primer secretari del Partit Socialista de Mataró, Juan Carlos Jerez i de l’equip que lidera. El primer secretari dels socialistes mataronins, que també és regidor de l’equip de govern municipal, reconeix els mals resultats obtinguts en les últimes convocatòries electorals i els qualifica com a molt dolents, especialment si es comparen amb els de dècades anteriors. Com a exemple d’aquesta situació el 18’45% aconseguit a les municipals de 2015, dades que estan molt lluny del 44’9% dels vots obtinguts als mateixos comicis de l’any 1987. De tota manera, considera que el pitjor ha passat i i l’objectiu ha de ser tornar a ser referència a la capital del Maresme. Així ho ha expressat aquesta setmana a l’espai l’Entrevista d’M1tv.

Aconseguir aquests reptes passa per ampliar la base social del PSC i tornar a engrescar als simpatitzants de la formació. L’única forma d’aconseguir-ho és treballant i mantenint-se atent per poder actuar i ser al costat de qui ho necessita. Un canvi necessari perquè els mataronins se sentin representats. Juan Carlos Jerez que també és el regidor de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Mataró considera que aquest canvi ja es va començar a gestar amb l’arribada de David Bote a l’alcaldia de Mataró.

Arribats a la meitat del mandat (a finals de maig es compliran dos anys de les eleccions municipals) i amb la vista posada ja al 2019, Jerez pràcticament va afirmar que David Bote tornarà a ser candidat dels socialistes a l’alcaldia de Mataró. 

Jerez va ser escollit l’últim cap de setmana de febrer, durant el congrés local de la formació, en substitució de Xesco Gomar.