Mataró Notícies

FAPAC i PEM satisfets pel manteniment de l'oferta de línies de P3 i la segona línia de l'Angeleta Ferrer

FAPAC i PEM satisfets pel manteniment de l'oferta de línies de P3 i la segona línia de l'Angeleta Ferrer

Clara Sanchez

La FAPAC i la PEM celebren l’anunci de Serveis Territorials de l’obertura d’una segona línia de l’Angeleta Ferrer i el manteniment de la segona línia de l’Antonio Machado. Joana Bermúdez, vocal de la FAPAC i portaveu de la PEM celebra que el Departament d’Ensenyament hagi fet marxa enrere i hagi escoltat les necessitats del municipi. Una decisió que per aquestes entitats representa una empenta per seguir treballant, tot i que lamenten que en anys anteriors altres centres hagin perdut alguna línia. En aquest sentit Bermúdez assegura que cal mantenir l’alterta perquè el tancament d’una línia sempre representa un retrocés per les escoles i les famílies.

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola Angeleta Ferrer es mostren eufòrics per l’anunci de la segona línia pel centre. Segons asseguren acaben una lluita que els ha costat molts esforços i agraeixen el suport a tots els que els han fet costat. Una decisió, la del departament d’ensenyament, que consideren lògica i més després del període de preinscripcions. Una segona línia que segons el president de l’AMPA, Roger Tomico, els permetrà reforçar el seu projecte educatiu i proposar una oferta pública de qualitat al centre de la ciutat.

L’escola Angeleta Ferrer estrenarà aquest proper curs 2017-2018 el seu nou edifici i també aquesta nova segona línia de P3.