Mataró Notícies

ERC demanarà que el govern es posicioni respecte l'ampliació del Mataró Parc

ERC demanarà que el govern es posicioni respecte l'ampliació del Mataró Parc

MataróNotícies.cat

ERC-MÉS tornarà a posar sobre la taula del proper Ple Municipal la pregunta que ja havia plantejat respecte a l'ampliació del Mataró Parc. La formació d'esquerres vol un posicionament clar del govern i que aquest determini si està a favor o en contra d'aquesta ampliació. ERC-MÉS considera que si el govern aposta per l'ampliació, tal i com apunten que es despren de les declaracions de l'alcalde, no es resolen prèviament qüestions com la instal·lació del Corte Inglés, l'aplicació dels Plans de dinamització comercial fruit dels estudis realitzats a Rocafonda i Cerdanyola i el Pla d'usos i reforma de la Plaça Gran i els seus entorns.

Des de la formació d'esquerres expliquen que hi ha molts estudis en àmbit europeu que detallen quin és l'efecte que tenen centres comercials com el Mataró Parc i que se situen a l'extraradi de la ciutat. Asseguren que això els preocupa com també la falta de mobilitat i aparcament en aquella zona que pot crear una ampliació com aquesta.

El comerç urbà, del centre de Mataró però també dels barris, és una de les prioritats d'ERC-MÉS i amb aquesta pregunta que la formació porta al proper Ple, incrementen la voluntat d'enfortir aquesta opinió.