Mataró Notícies

El TramaBús denuncia a Mataró les irregularitats de les obres del Rengle i del Sorrall

El TramaBús denuncia a Mataró les irregularitats de les obres del Rengle i del Sorrall

Sergi Ruiz

Pocs minuts després de la 1 del migdia ha arribat el TramaBús a Mataró. Entre crits de “si se puede”, “no hay paz, para tanto chorizo” o “con la corrupción vamos a acabar” han baixat la trentena de passatgers que des d’aquest matí han recorregut Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Mataró. La capital del Maresme ha estat l’últim punt de la ruta que aquesta setmana ha fet el Tramabús per Catalunya. La portaveu de Volem Mataró, Montse Morón, ha estat una de les integrants d’aquesta darrera ruta per terres catalanes. Durant el trajecte des de Badalona fins Mataró, Morón ha explicat les irregularitats en les obres del Rengle i del Sorrall, entre altres. Unes irregularitats per les quals Morón ha demanat responsabilitats polítiques.

Morón considera necessària aquest tipus de iniciatives per a què els mataronins coneguin què ha passat amb els diners que paguen dels impostos en un moment de crisi econòmica.

El TramaBús és una iniciativa de Podemos en què un autocar que des de mitjans del mes d’abril recorre l’Estat espanyol denunciant les trames corruptes del país. Ho fa decorat amb les imatges d’alguns dels protagonistes de les trames de corrupció de Catalunya i Espanya com Jordi Pujol pare i fill, Fèlix Millet, Luis Bárcenas, Esperanza Aguirre, Felipe González o Mariano Rajoy. De moment, aquest autocar ha recorregut Madrid i Múrcia, a més de Catalunya. En territori català, l’autocar ha visitat diversos municipis com Barcelona, Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Lloret de Mar, Blanes o Pineda de Mar. Algunes de les trames que han explicat als passatgers del Tramabús han estat el Cas Palau, el Cas Pretòria, Cas Mercuri, Cas Inipro o l’operació Clotilde.