Mataró Notícies

El PSC Mataró escull nou primer secretari aquest cap de setmana

El PSC Mataró escull nou primer secretari aquest cap de setmana

Clara Sanchez

Aquest cap de setmana se celebra el 5è Congrés del PSC Mataró. Un Congrés en què, d’entre altres coses, ha de sortir el nou Primer Secretari i la nova executiva del PSC Mataró. Els candidats que vulguin dirigir la nova executiva hauran de presentar les llistes amb el seu equip, que seran sotmeses a votació entre els militants. Xesco Gomar, fins ara Primer Secretari del PSC Mataró i actual Primer Secretari del PSC Maresme, creu que el gran repte de la nova executiva serà el de millorar els resultats de les eleccions municipals del 2015. Unes eleccions en què el partit va ser la primera força de Mataró, però en què van perdre 1.600 vots respecte el 2011.

El Congrés arrencarà avui divendres a la tarda amb la presència del Secretari d’Organització del PSC a nivell català, Salvador Illa, i seguirà amb la presentació del informe de gestió dels últims cinc anys de l’executiva. Un informe que es portarà a aprovació dissabte al matí. Pels propers tres anys, Gomar espera que es millori la coordinació de les sectorials i territorials amb el partit. El Primer Secretari del PSC Maresme també destaca que cal obrir més el partit a la ciutadania i generar més espais de debat.

El 5è Congrés del PSC Mataró es realitzarà al Centre Cívic  Pla d’en Boet. La clausurà l’acte serà a la 1 del migdia i anirà a càrrec de l’alcalde de Mataró, David Bote, i del candidat o candidata que hagi sortit escollit com a Primer Secretari.

Etiquetes: