Mataró Notícies

El PSC escollirà candidat per les municipals del 2015 durant el primer semestre de 2014

El PSC escollirà candidat per les municipals del 2015 durant el primer semestre de 2014

Eli Solsona

El PSC de Mataró elegirà candidat per les eleccions municipals de 2015 durant el primer semestre de l’any que ve. El secretari de Política Municipal dels socialistes i alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ho ha anunciat durant una trobada amb els caps de llista i responsables municipals del Maresme. Mayoral explica que, abans de finals d’any, la formació tindrà tancat el calendari d’elecció de candidats i confia que en els primers mesos de 2014 s’hagi triat el cap de llista.

Mayoral explica que els processos per triar candidats estaran “adaptats a les circumstàncies de cada territori” i que “es procuraran triar amb processos molt participatius” per trobar “el millor cap de llista possible i que tingui una relació més directa amb la ciutadania”. El Secretari de Política Municipal del PSC no s’ha volgut mullar respecte a la possibilitat de convocar unes eleccions primàries per triar el candidat o candidata per Mataró –ni tampoc si aquestes primàries serien obertes a la ciutadania o només per a militants-, però s’ha mostrat convençut que “la maduresa de l’organització farà que el procés sigui ple de reflexió i de debat”.

Entre els assistents a aquesta trobada de Mayoral amb els caps de llista i responsables municipals de la comarca també hi havia l’actual secretari d’organització del PSC, i president de l’agrupació local, Esteve Terradas.