Mataró Notícies

El PSC del Maresme presentarà les esmenes territorials al congrès del PSOE

El PSC del Maresme presentarà les esmenes territorials al congrès del PSOE

Marc Rodriguez Sedano

Els socialistes del Maresme presentaran les esmenes territorials al 39è congrés del PSOE que es durà a terme del 16 al 18 de juny. D’aquesta manera, el PSC de la comarca, encapçalat per Xesco Gomar, tindrà visibilitat al Congrés Federal, on s’explicaran les esmenes que els socialistes han pogut aprovar durant els últims mesos. Qüestions d’educació, salut i infraestructures, així com altres aspectes referits al medi ambient. Segons explica el primer secretari del PSC al Maresme, Xesco Gomar, és positiu que elements concrets de la comarca es donin a conèixer al congrés del partit.

Gomar explica que treballen per posar la comarca del Maresme al mapa i aconseguir que deixi de ser desconeguda. A més, el primer secretari del PSC maresmenc també ha donat importància al fet de tenir representació al Comitè Federal del PSOE, ja que és l’epicentre on es decideixen els temes cabdals del partit.

Els socialistes del Maresme han assegurat que seguiran treballant per abordar nous temes d’interès general i continuar el mandat de la militància, tal com van fer, per exemple, amb el pacte amb el Consell Comarcal a principis d’any.