Mataró Notícies

El PP no participarà en votacions sobre temes supramunicipals

El PP no participarà en votacions sobre temes supramunicipals

Clara Sanchez

El PP de Mataró descarta participar en les votacions de declaracions institucionals que no tinguin a veure amb qüestions relacionades directament amb Mataró. Segons els populars, hi ha grups que semblen tenir interès en convertir el ple del consistori mataroní en un Parlament Català, un Congrés dels Diputats o un Parlament Europeu, tractant temes d’àmbit supramunicipal. El PP detalla que a la sessió del mes de febrer es va dedicar el doble de temps a debatre temes que no concerneixen directament Mataró que sobre temes estrictament mataronins. El cap del grup municipal del PP, Jose Manuel López, explica que deixaran de participar en les votacions sobre temes supramunicipals perquè les motivacions dels grups per posicionar-se no arriben a la ciutadania i a més representen una manera de desviar-se dels veritables problemes de la ciutat.

El PP denuncia que a l’ordre del dia del darrer ple hi apareguin més Declaracions Institucionals que Dictàmens d’Acció de Govern. Un fet que des del punt de vista dels populars evidencia que el govern sociovergent està aturat i té dificultats per entomar grans temes de ciutat, com l’ampliació de Mataró Parc o generar més ocupació.

El grup municipal del PP ha demanat al govern municipal que estudiï una fórmula per millorar els canals d’informació sobre les Declaracions Institucionals.