Mataró Notícies

El PP demanarà al ple un aparcament gratuït pels usuaris de l'Hospital

El PP demanarà al ple un aparcament gratuït pels usuaris de l'Hospital

Marta Gómez Castellà

El Partit Popular avança una de les propostes de resolució que presentarà al Ple Municipal del mes d'abril per demanar que es millori el manteniment del solar de les antigues pistes de conduir i s'utilitzi com a aparcament. Segons expliquen els populars la zona en aquests moments es troba en males condicions, plena d'herbes i esbarzers, tanques trencades, brutícia i instal·lacions convertides en runa.

El solar municipal, a proposta del Partit Popular local, s'hauria també de reconvertir. És per això que demanen que s'habiliti l'espai com a aparcament gratuït pels usuaris, bàsicament de l'Hospital, però també els del Cementiri de Les Valles o els dels equipaments esportius propers com el cap de Futbol de Cirera, el camp de hoquei herba o les pistes d'atletisme.

Els populars recorden que aquest mateix mes ha començat a funcionar un aparcament gratuït pels usuaris de l'Hospital General de Granollers o el ja existent a l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. Creuen que Mataró ha d'estar a l'alçada d'aquests altres municipis i per això demanen que hi hagi concens en la votació d'aquest punt al proper Ple Municipal.