Mataró Notícies

El PP demana més col·laboració amb la Policia Nacional per lluitar contra la ocupació de pisos

El PP demana més col·laboració amb la Policia Nacional per lluitar contra la ocupació de pisos

Sergi Ruiz

El grup municipal del Partit Popular demana que l’Ajuntament de Mataró incrementi la col·laboració amb la Policia Nacional per tal de poder lluitar de manera més eficient contra les ocupacions il·legals de pisos. El portaveu del Partit Popular de Mataró, José Manuel López, va requerir que el govern municipal actuï conseqüentment amb les denuncies públiques realitzades des de Benestar Social i Via Pública sobre les ocupacions il·legals de pisos buits i les màfies que actuen a la ciutat. López demana que el consistori es faciliti la Policia les dades del padró i s’indiqui quins pisos estan ocupats de manera il·legal per a què al cos policial pugui actuar.

Una demanda que López va recordar que el grup municipal del Partit Popular ja havia realitzat en Ple del mes de maig del 2010. Una proposta de resolució en què s’instava a l’Ajuntament a col·laborar amb la Policia Nacional per tractar la problemàtica dels pisos pastera. En aquella ocasió, la proposta només va ser aprovada pels quatre regidors que tenien els populars.

El Partit Popular de Mataró presentarà com a prec el requeriment de col·laboració entre l’Ajuntament i la Policia Nacional en el Ple municipal del mes de juny.