Mataró Notícies

El PDeCAT sentencia que no està disposat a acceptar "cap lliçó moral de la CUP"

El PDeCAT sentencia que no està disposat a acceptar "cap lliçó moral de la CUP"

MataróNotícies.cat

El PDeCAT Mataró carrega durament contra la CUP i sentencia en un comunicat que no estan disposats a acceptar “cap lliçó moral” de la CUP. El PDeCAT ho diu en resposta al portaveu dels cupaires a l’Ajuntament, Juli Cuéllar, que va exigir al grup municipal de CiU que trenqués el pacte de govern que té amb el PSC, una reclamació que va fer després que l’executiu sociovergent pactés l’aprovació del pressupost municipal amb C’s i el PP. El president del PDeCat a Mataró, Alfons Canela, explica que amb la situació d’imputació en la que es troben diversos membres de la seva formació, la CUP no és subjecte per donar-los cap mena de lliçó.

En aquest mateix comunicat, signat en nom del PDeCAT/grup municipal de CiU, els nacionalistes reivindiquen la feina feta per aprovar el pressupost i diuen que “una minoria com la CUP no es pot atorgar l’autoritat moral del que està bé i del que està malament menystenint a aquells que no actuen igual”. També els retreuen que “alguns pensen que el món comença quan ells hi ha començat a participar”. Alfons Canela assegura que tot i que tinguin moltes divergències amb PP i Ciutadans, com han escenificat no apareixent a la foto de signatura del pressupost, era important que els números d’aquest 2017 tiressin endavant.

El PDeCAT recorda que la formació està pendent “d’una resolució judicial contra Francesc Homs, Irene Rigau, Joana Ortega i el propi Artur Mas pel 9N” i per això no acceptaran cap lliçó moral de la CUP “quan la seva actitud irresponsable va posar en un greu perill l’anhel de tot un poble de decidir el seu futur”.