Mataró Notícies

El Partit Popular de Catalunya iniciarà a Mataró la campanya “La Catalunya valenta”

El Partit Popular de Catalunya iniciarà a Mataró la campanya “La Catalunya valenta”

Sergi Ruiz

La campanya informativa "La Catalunya valenta", impulsada pel Partit Popular de Catalunya, arrencarà des de Mataró el proper 6 de maig. A més de la capital del Maresme, aquesta campanya recorrerà, els caps de setmana, el territori català amb gairebé un centenar de carpes repartides per diversos municipis. La iniciativa estarà encapçalada pel president del Partit Popular de Catalunya, Xavier Garcia Albiol, i comptarà amb la presència de diferents dirigents i diputats del partit. Amb la campanya “La Catalunya Valenta”, els populars volen donar veu a aquelles persones que se senten tan catalanes com espanyoles i que no estan a favor de la independència de Catalunya. Una posició que segons el president del Partit Popular de Mataró, Jose Manuel López, es troba poc representada en els mitjans de comunicació tot i tenir una àmplia base de defensors.

Jose Manuel López creu que la direcció del PPC ha escollit la capital del Maresme per començar aquesta iniciativa perquè és un model a petita escala de la diversitat ideològica del panorama ideològic català. Un exemple de la pluralitat d’opinions polítiques a Mataró, segons López, és que aquest mandat, el Ple de l’Ajuntament està format per nou grups polítics amb ideologies molt diferents.

La campanya “La Catalunya valenta” serà present a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona i en diversos municipis del Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Maresme, Vallès Oriental, Vallès Occidental.