Mataró Notícies

El PAM es pot consultar a través d'internet

El PAM es pot consultar a través d'internet

Eli Solsona

El grau de compliment del Pla d’Actuació Municipal es podrà consultar a través d’internet. A través del web mataro.cat, clicant a la pestanya, s’accedeix a tota la informació referent a les actuacions previstes pel govern municipal a executar durant aquest 2012, i com evoluciona el seu compliment. La regidora d’Administració i Atenció ciutadana, Carolina Soler, explica que aquesta nova eina és una mostra de la voluntat de l’executiu d’augmentar la transparència cap als ciutadans.

Aquesta eina ofereix de forma actualitzada els percentatges orientatius del grau d’execució de les diferents accions, en funció de la data actual i la data prevista per a la finalització de l’acció. En aquesta mateixa fitxa, s’ofereix la possibilitat de posar-se en contacte amb els responsables de l’acció telefònicament o mitjançant un correu electrònic. Carolina Soler explica que, en cas que una acció no es pugui dur a terme o s’endarrereixi més del previst, també s’explicaran els motius en aquestes fitxes.

A través d’aquesta eina també es pot consultar el Pla de Mandat 2011-2015 i el pressupost municipal pel 2012, amb la partida que es destina a cada acció concreta. Segons aquesta eina, s’han assolit el 44% de les accions contemplades al PAM d’aquest any.
 

Etiquetes: