Mataró Notícies

Dificultats en les negociacions per una confluència d'esquerres a Mataró

Dificultats en les negociacions per una confluència d'esquerres a Mataró

Oriol Debat

A dos anys de les municipals, la confluència d'esquerres a Mataró presenta complicacions segons VolemMataró. El partit lila afirma que les negociacions amb Iniciativa no són fàcils, fet que atribueix a la gran estructura de partit que tenen els ecosocialistes. Unes declaracions aquestes, que va fer Montse Moron, portaveu de Volem a micròfons de m1tv i Mataró Ràdio i que han deixat sorprès a Iniciativa per Catalunya Verds.

Els ecosocialistes, entenen que, tot i les dificultats, la única opció vàlida per afrontar les properes eleccions municipals és la confluència en un espai comú. Fins i tot, avisen que és VolemMataró a nivell intern qui està posant més dificultats en el procés.

VolemMataró creu que queda molta feina per fer per trobar la confluència de les esquerres per a les properes municipals de Mataró. A dos anys que acabi el mandat, la líder de VolemMataró assegura que la negociació amb Esquerra Unida va pel bon camí però, hi ha complicacions amb Iniciativa, per culpa segons Moron, del fort aparell que rodeja el partit ecosocialista

SI tots 3 partits haguessin unit forces en les passades municipals, la coalició podria haver estat una de les forces més votades amb el que podrien haver format part d'un hipotètic govern. Ho van intentar però no hi va haver acord.