Mataró Notícies

Constituïda la nova executiva del PSC Maresme, amb Xesco Gomar com a primer secretari

Constituïda la nova executiva del PSC Maresme, amb Xesco Gomar com a primer secretari

Elisabet Solsona

Els socialistes de la comarca han celebrat aquest cap de setmana al TecnoCampus el Congrés de la federació PSC Maresme, on han votat aquesta nova direcció. El nou primer secretari, Xesco Gomar, agafa les regnes del partit encapçalant una direcció renovada que es marca com a principal objectiu tornar a fer del PSC “la primera força de la comarca”. Gomar explica que l’ocupació i creixement econòmic, medi ambient, mobilitat i també la sanitat seran els eixos que marcaran les línies de treball de la nova executiva, que celebrarà la primera reunió aquesta mateixa setmana.

Al Congrés dels socialistes maresmencs, celebrat aquest cap de setmana al TecnoCampus, hi ha assistit el primer secretari del PSC, Miquel Iceta. El màxim mandatari del partit està convençut que aquesta propera tardor no hi haurà referèndum sino eleccions al Parlament i, per tant, vol que la formació que encapçala estigui preparada per millorar els últims resultats. En aquest sentit, ha animat la federació del Maresme a treballar “amb moltes ganes i empenta”.

Xesco Gomar, que fins ara ha estat el primer secretari del PSC Mataró, s’ha convertit en el màxim responsable del partit a la comarca després d’haver-se imposat a les primàries a la diputada Alícia Romero.