Mataró Notícies

Alícia Romero opta a ser la primera secretària del PSC Maresme

Alicia Romero

Alícia Romero opta a ser la primera secretària del PSC Maresme

Marta Gómez Castellà

El Partit dels Socialistes a la comarca vol encetar una nova etapa amb una visió, diuen, més transversal. Ahir es va presentar la candidatura per optar al lideratge del partit liderada per la mataronina i diputada al Parlament de Catalunya, Alícia Romero. La candidatura, que vol sumar a diferents col·lectius dels diversos territoris que formen la comarca, es posiciona com a un projecte col·lectiu i compartit amb dos objectius molt clars.

D'aquesta manera, la candidatura que ja s'ha anomenat "Suma amb nosaltres", pretén recuperar la presència a tots els municipis i treballar per la qualitat dels serveis públics. Volen, també, resoldre el què en diuen "reptes pendents" com ara la mobilitat, els ports o la gestió de residus des de la sostenibilitat i la protecció ambiental. Sempre però,  sense oblidar, diuen, que és un projecte col·lectiu i compartit.

La setmana vinent "Suma amb nosaltres" presentarà la candidatura i del 13 al 30 de desembre hi haurà el procés de recollida d'avals. Si els aconsegueixen es postularan com a candidats definitvament per presentar-se a les eleccions del proper mes de gener.