Mataró Notícies

Navarro s'aferra als valors de justícia social per defensar que "el PSC no podrà ser escombrat"

Navarro s'aferra als valors de justícia social per defensar que "el PSC no podrà ser escombrat"

Eli Solsona

Pere Navarro repassa la feina feta pel PSC per rebatre “els qui pensen que ens poden escombrar”. Durant el míting celebrat al Casal Aliança, el líder dels socialistes ha recordat la llarga tradició i els valors que defensa el seu partit i ha repassat l’herència en polítiques i drets socials deixada pels governs d’esquerres de la Generalitat. Navarro ha dit que “venim de molt lluny i tenim valors de justícia social, igualtat d’oportunitats, democràcia i llibertat”. Unes polítiques, que, diu, “no agraden gens ni a Mas ni a Rajoy” perquè ara “estan retallant tots aquests drets”. També ha carregat contra el candidat de CiU i el president del govern espanyol acusant-los “d’estar obsessionats amb les banderes, unes banderes que els tapen la gent i els seus problemes”.

El cap de llista del PSC ha estat precedit per la candidata mataronina Alícia Romero, número 14 per Barcelona. La també exregidora ha denunciat que, des que governa CiU, la inversió al Maresme s’ha reduït en un 44% i, en canvi, durant els governs de Maragall i Montilla, es va invertir “més que mai a la comarca i això va comportar un creixement del 14%”. Romero ha mostrat ple suport a Navarro però l’ha advertit que “serem exigents amb la comarca”.

Tant Pere Navarro com Alícia Romero han carregat contra Artur Mas i l’han acusat d’haver fracassat perquè “ni ha reduït l’atur, ni ens ha tret de la crisi, ni ha aconseguit el pacte fiscal”.

Durant aquest acte central del PSC al Maresme, al qual hi ha assistit 400 persones, també hi ha intervingut l’alcalde de Pineda i primer secretari comarcal de la formació, Xavier Amor. Ha fet una crida a respondre amb “propostes en positiu” els atacs que rebi el PSC.