Mataró Notícies

Mònica Lora, número 5 a la llista de PxC

Mònica Lora, número 5 a la llista de PxC

Eli Solsona

La portaveu de PxC a l'ajuntament de Mataró, Mònica Lora, és la número 5 per Barcelona a les llistes de la formació. La regidora mataronina s’ha mostrat satisfeta de la confiança que el líder del partit i candidat, Josep Anglada, ha dipositat en ella.

Lora, que ja va anar de número 4 a les llistes de PxC l’any passat a les eleccions al Congrés, considera que el fet que Anglada ara l’hagi situada de número 5 és una “recompensa” a la feina feta des de Mataró. També subratlla que, en cas que Plataforma x Catalunya aconsegueixi escons al Parlament, “hi ha opcions perquè el Maresme hi estigui representat”.

La candidata i portaveu de PxC recorda que el 2010 la seva formació es va quedar a les portes d’entrar al Parlament. En aquest sentit, considera que els bons resultats que el partit d’Anglada va treure arreu de Catalunya a les eleccions municipals del 2011, són un aval per aconseguir representació a la cambra catalana.

La candidatura de PxC està encapçalada per Josep Anglada, seguit de Robert Hernando, David Parada, Marta Riera i la mataronina Mònica Lora.