Mataró Notícies

José Manuel López, número 28 a la llista del PPC per les eleccions al Parlament

José Manuel López, número 28 a la llista del PPC per les eleccions al Parlament

Eli Solsona

El portaveu del grup municipal del PP i president local de la formació, José Manuel López, és el número 28 de la candidatura del Partit Popular de Catalunya per les eleccions del proper 25 de novembre. López, que l’any passat López ja va ser el número 22 a les llistes del PP al Congrés, reconeix que és pràcticament impossible convertir-se en diputat, però interpreta la seva participació a la candidatura com un agraïment d’Alícia Sánchez Camacho a la feina feta pel PP de Mataró des de les eleccions municipals de 2011.

D’altra banda, López s’ha referit a les enquestes fetes públiques aquests últims dies. La majoria asseguren que el PP retrocedeix o es manté, però cap augura un augment de la representació al Parlament. Pel candidat mataroní, aquestes enquestes en el cas del PP “sempre es queden curtes” i fa referència al que va passar el 2010. López ha recordat que les enquestes vaticinaven uns mals resultats pel PP i, en canvi, van treure els millors resultats de la història a Catalunya.

El 2010, als últims comicis al Parlament, els populars van obtenir 12 diputats a la província de Barcelona. D’altra banda, el president comarcal del PP, Diego Sánchez, ocupa el número 16 a la llista que encapçala Alicia Sánchez-Camacho.