Mataró Notícies

El PSC vol igualar els resultats del 2010 al Maresme i arribar als 28.500 vots el 25-N

El PSC vol igualar els resultats del 2010 al Maresme i arribar als 28.500 vots el 25-N

Eli Solsona

El PSC escalfa motors per a la campanya electoral. Malgrat les últimes enquestes, que els pronostiquen la pèrdua de 8 o 10 diputats al Parlament, els socialistes confien en repetir els resultats de fa 2 anys i aconseguir 28.500 vots a la comarca, un 15% dels sufragis. Així ho ha manifestat la candidata del PSC del Maresme, Alícia Romero, durant un esmorzar amb la premsa.

La socialista ha reivindicat el federalisme com la via més sensata davant “l’extremisme de CiU” i el “recentralisme del PP”, i ha fet una crida a donar una “resposta ideològica” el proper 25 de novembre. Romero també ha criticat l’actitud de CiU, a qui ha acusat de contradir-se i de ser “legalista quan ha d’aplicar decrets Rajoy”, i de no ser-ho quan “manifesta la intenció de convocar un referèndum encara que sigui al marge de la llei”.

Els socialistes han preparat una campanya de proximitat durant la qual volen arribar a parlar directament amb 50.000 persones. La intenció és “explicar cara a cara les propostes”, que passen pel “federalisme, els arguments contra les retallades i les propostes més concretes a nivell nacional i comarcal”, segons ha apuntat el cap de campanya del PSC del Maresme, Carlos Fernández.

Els socialistes, que han confessat sentir-se “maltractats” pels grans mitjans de comunicació i ha denunciat “una certa manipulació per atacar constantment el PSC”, han programat 50 actes de mitjà format, més de 100 taules informatives al carrer i també faran 5.000 trucades telefòniques per fer arribar les seves propostes.
 

Etiquetes: