Mataró Notícies

Sánchez-Camacho: "El dia 20 tenim l'oportunitat de salvar la dignitat d'Espanya"

Sánchez-Camacho: "El dia 20 tenim l'oportunitat de salvar la dignitat d'Espanya"

Eli Solsona

Alicia Sánchez-Camacho presenta la convocatòria electoral del 20-N com un referèndum per “salvar la dignitat d’Espanya”. En un míting a Mataró, la presidenta del PP de Catalunya ha carregat contra els socialistes i els ha responsabilitzat de l’actual situació econòmica. Per Sánchez-Camacho, un govern de Mariano Rajoy és l’única garantia per sortir de la crisi ja que el “modus operandi” dels socialistes “ha enfonsat l’economia catalana i espanyola”. Per la popular, el PSOE “crea atur i abaixa persianes” i el PP “està al costat dels emprenedors i les PIMES”, “crea feina i puja persianes de nous negocis”.

Durant el míting celebrat al restaurant Támesis, Alicia Sánchez-Camacho també ha criticat Convergència i Unió. La popular ha carregat contra l’executiu d’Artur Mas dient que Catalunya no es mereix una política de retallades a la sanitat perquè hi havia, segons Sánchez-Camacho, una altra manera de fer ajustos com “suprimir les ambaixades” o retallar la despesa destinada a “temes identitaris”. Per la líder popular, l’únic vot útil diumenge és el vot al PP.

La presidenta del PP de Catalunya ha estat acompanyada del líder local de la formació i candidat al Congrés, José Manuel López. Durant la seva intervenció davant la militància, López ha fet referència al documental “165 Regent Street”, estrenat ahir al Teatre Monumental. El popular ha comparat la història de superació dels Capgrossos de Mataró amb el repte que tindrà un hipotètic govern de Mariano Rajoy: treure Espanya de la crisi i aconseguir que també “se superi a ella mateixa”.