Mataró Notícies

El PSC reivindica els 186M d'euros invertits al Maresme durant l'era Zapatero

El PSC reivindica els 186M d'euros invertits al Maresme durant l'era Zapatero

Eli Solsona

El PSC insisteix en recalcar que el proper 20 de novembre Espanya es juga tenir un govern de dretes que aposta per una economia especulativa i que vol retallar drets socials en matèria d’educació i sanitat; o seguir amb un govern d’esquerres que vol sortir de la crisi apostant per l’emprenedoria i mantenint els pilars de l’estat del benestar. Així ho ha volgut evidenciar Joan Rangel, número 3 a la llista del PSC i fins fa poques setmanes delegat del govern espanyol a Catalunya, durant la roda de premsa de presentació de la campanya electoral.

Joan Rangel ha tret pit de la feina feta i ha explicat que, en aquestes dues legislatures, el govern espanyol ha invertit més de 186 milions d’euros a la comarca. D’aquests, 64 milions s’han destinat a projectes de millora del litoral i la costa, 30 milions al TecnoCampus i Cetemmsa, pràcticament 32 a millorar les estacions de tren.

Els socialistes també han alertat que ara el Maresme corre el risc de perdre 400 milions d’euros que havien acordat el govern espanyol i el govern tripartit de Montilla. Rangel ha alertat que la Generalitat podria destinar aquest paquet de diners que acompanyaven el traspàs de la nacional 2 per construir l’alternativa a la carretera a altres infrastructures com per exemple la línia 9 del metro, si no es fa la Ronda de Mataró i del Maresme.

Rangel ha estat acompanyat dels altres candidats de la comarca: Josep Rueda, que tanca la llista i és regidor de Palafolls; Glòria Mans, número 24 i regidora d’Alella; i Ana Maria Barrera, primera suplent del primer lloc del Senat. Els socialistes volen “fer carrer” i per això han preparat 17 actes amb presència a 10 barris de Mataró durant aquesta campanya electoral.