Mataró Notícies

CiU pagarà la multa de 100€ imposada al JHMataró pel canvi d'horaris al Teresa Mª Roca

CiU pagarà la multa de 100€ imposada al JHMataró pel canvi d'horaris al Teresa Mª Roca

Eli Solsona

CiU pagarà 2000 euros per disposar del Teresa Maria Roca i es farà càrrec de la multa de 100 euros que haurà de pagar el Joventut Handbol Mataró per no haver avisat amb prou antelació del canvi d’horari del partit. L’acte preelectoral de CiU previst per aquest dissabte al pavelló municipal Teresa Maria Roca, amb la presència d’Artur Mas, ha obligat el primer equip de l’entitat a jugar diumenge, enlloc de dissabte. El Club havia de comunicar aquest canvi com a mínim 21 dies abans de la celebració del partit, però fins el dia 5 d’aquest mes no va tenir coneixement d’aquest acte polític. El vicepresident i responsable de Relacions Institucionals del Joventut Handbol Mataró, Pau Muñoz, confiava que fos CiU qui abonés la multa i, el regidor d’Esports, Pere Galbany, explica que en aquests casos ja es contempla que l’entitat que lloga l’equipament es fa càrrec de la sanció.

Pere Galbany explica que CiU ha pagat més de 2000 euros per disposar de l’equipament (és el preu públic estipulat per aquests casos) i que aquests diners aniran a parar a les arques de l’ajuntament. El regidor d’esports ha afirmat que “els 2.000 euros ens aniran molt bé” i que han parlat amb els clubs que utilitzen les instal•lacions del Teresa Maria Roca perquè tingui la mínima afectació possible.

Un total de 8 equips del Joventut Handbol Mataró es veuen afectats pel míting i han hagut de modificar la seva planificació. És el cas, per exemple, del sènior B, que es desplaçarà a Molins enlloc de jugar el partit a casa tal i com pertocava. Sis equips més de les categories inferiors del club han optat per aquesta mateixa solució, segons explica Pau Muñoz.

El portaveu d’ICV-EUiA a l’ajuntament, Esteve Martínez, titlla d’“inadmissible” que un partit polític “s’apropiï d’unes instal•lacions públiques per a un míting de precampanya” i condicioni les activitats que s’hi fan habitualment.