Mataró Notícies

Quim Fernández: "El procediment per celebrar la fira medieval de Cerdanyola es va fer d’acord amb la llei"

Quim Fernández: "El procediment per celebrar la fira medieval de Cerdanyola es va fer d’acord amb la llei"

Cristina Salad

El regidor de Cultura, Quim Fernández, afirma que el procediment per concedir els permisos per celebrar la fira medieval de Cerdanyola es va fer d’acord amb el que diu la llei. És la resposta que ha donat Fernández a l’AAVV de Cerdanyola, que han denunciat traves de tècnics de la Direcció de Cultura per poder tirar aquesta proposta endavant. En aquest sentit, el regidor de Cultura ha mostrat plena confiança en la feina feta pels tècnics a l’hora de reclamar tant als firaires com als propietaris d’atraccions que complissin escrupolosament amb la normativa vigent. El regidor de cultura ha sentenciat que la ciutat té l’obligació de garantir la seguretat del públic.

Tot i les diferències amb l’organització, Quim Fernández ha lamentat que la fira no continués endavant i es decidís la seva suspensió a meitat de setmana.

Per altra banda, l’AAVV va apuntar, durant la roda de premsa, a la possibilitat que la ciutat organitzi una fira d’aquestes característiques. Una opció que no ha negat Quim Fernández tot i que sí ha afirmat que no són incompatibles.

La Fira medieval formava part dels actes de la Festa major del barri de Cerdanyola i s’havia d’allargar vuit dies, tot i que finalment l’organització va decidir desmuntar-la a mitja setmana davant dels impediments amb els que va topar.