Mataró Notícies

Hotel Elèctric fa un balanç positiu de la primera edició del Mercat del Film

Hotel Elèctric fa un balanç positiu de la primera edició del Mercat del Film

Helena Novellas

El col•lectiu Hotel Elèctric fa un balanç “molt positiu” la primera edició del Mercat del Film, una jornada de 17 projeccions i debat al voltant de l’audiovisual de Mataró, que es va celebrar divendres a Les Esmandies. Segons un dels membres fundadors de la Mostra, Jesús González aquest acte obre una finestra d’aire fresc pels nous realitzadors i creadors audiovisual que poden trobar en aquest espai una oportunitat per projectar les seves obres. Tot i ser la primera edició del Mercat del Film, González es mostra convençut que repetiran l’experiència.

Després de la primera experiència, des de l’Hotel Elèctric aprofiten per fer una crida tant a creadors professionals com amateurs perquè puguin participar de la propera edició del Mercat del Film. De fet, González assegura que ja han començat a pensar en tirar endavant la segona edició d’aquest espai de trobada de l’audiovisual.

Durant la jornada a més a més, es van poder veure en exclusiva dues estrenes: ‘Night’s easy prey’ de Ramon Lázaro’ i el lipdub dels estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus.