Mataró Notícies

Èxit esportiu i organitzatiu de la primera regata de llagut que acull Mataró

Èxit esportiu i organitzatiu de la primera regata de llagut que acull Mataró

Sergi Ruiz

Èxit esportiu i organitzatiu de la primera regata que acull Mataró de la Lliga Catalana de Llagut, celebrada el cap de setmana passat. El Club de Rem Capgrossos de Mataró va aconseguir dues segones places dels equips femenins i una quarta posició del veterà masculí en aquesta tercera edició de la regata.

El Club de Rem Capgrossos assoleix dues segones posicions i una quarta a la regata que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Mataró. Els dos equips femenins, el sènior i el veterà, han pujat al segon esglaó del podi de la regata de casa i consoliden les primeres places que ostenten a la classificació general. Ara mateix el sènior femení es troba en tercera posició de la general amb 56 punts, dos menys que el CR Santa Cristina que lidera la taula. Per la seva banda, el veterà femení suma 55 punts i es troba empatat a la segona posició amb l’AE Xino-Xano Deltebre. Les líders, els Vogadors de Cambrils, es troben a 4 punts. Després de tres regates, Aida Al-Nehlawi, secretari de comunicació del Club de Rem Capgrossos, els objectius dels dos equips femenins del club es mantenen intactes: competir fins l’última regata per assolir el títol.

El veterà masculí, per la seva banda, es va quedar a un segon del tercer lloc del podi. Pel que fa el sènior masculí, va tenir un problema amb el timó a la sortida i va haver d’abandonar la regata. A nivell organitzatiu, la primera regata de Mataró va ser un èxit. Un fet que Aida Al-Nehlawi atribueix a totes les hores de feina invertides per tots els membres del club i al suport de les institucions i patrocinadors.

Durant la regata de Mataró, el Club de Rem Capgrossos va estrenar la serigrafia del llagut que han adquirit enguany. Una decoració que a inclou el nom del club, un dels seus nous patrocinador, Schweppes, i un distintiu de la ciutat: la bandera de Mataró.